Emma finns bara i fantasin...

Jag coachar och föreläser, skriver, illustrerar och formger om fantasi, dagdrömmeri och kreativitet! 

Emma finns bara i fantasin, ja så började en melodi till ett tecknat barnprogram på 70-talet som jag tyckte mycket om, Kalles klätterträd. Lustigt nog har den strofen på sätt och vis kommit att kapsla in det fält som jag rört mig i hela mitt liv. Min superkraft har alltid varit att jag har livlig fantasi. Det är grunden till många av mina största kompetenser och förmågor.

  • Det gör att jag har väldigt lätt att leva mig in i andras utmaningar och problem
  • Det gör att jag har lätt för att komma på idéer och tänka ut kluriga lösningar på olika saker
  • Det gör också att jag är en riktigt kompetent katastroftänkare, vilket kanske inte alltid är så bra….
  • Men som tur är så gör det också att jag är bra på att måla upp bilder och visioner, både i ord och genom bilder och illustrationer.

Det har gjort att jag har arbetat mycket med kommunikation och formgivning i olika sammanhang, i internationella bolag och som frilans. Framför allt är det grunden till att jag idag använder fantasi som mitt främsta verktyg i allt jag gör. Tillsammans med kunskap och en massa erfarenhet förstås. För fantasi och dagdrömmeri är livsviktigt, för både stora och små. Som Willy Wonkas mamma säger, alla goda ting har en gång börjar med en dröm!

Ibland arbetar jag i duo med min bror i vår alldeles egna kreativa fabrik. Där  hjälper vi företag med olika sorters kreativa projekt. Kika gärna in på lapetitefabrique.se om du vill vet mer.

“Färgglad formgivare, professionell hittepåare och finurlig kreativitetskonsult.”

När vi är barn har vi fantasin nära till hands utan ansträngning. Det är när vi blir vuxna som det ibland kör ihop sig lite och kan kännas trögt och obekvämt. Men dessa knutar går lätt att lösa upp om vi bara förstår mer om hur hjärnan fungerar och hur förmågan att fantisera knyter ihop flera av våra viktigaste och kompetenser.

Vill ni veta mer om mina olika erbjudande så kontakta mig gärna!

Textil design Emma Anderberg
Textil design Emma Anderberg

“Jag vill locka alla till att våga dagdrömma och fantisera mera. Genom mina texter och bilder delar jag berättelser, kunskap och värdefulla insikter. I föreläsningar och  workshops guidar jag er in i nya landskap där kreativiteten får ett nytt spelrum. Genom coaching ger jag verktyg att ta drömmen till genomförbar handling. Min passion är att få bidra till att nya kopplingar görs, idéer föds och tankevärldar expanderar.”

Kontakta mig gärna om ni vill veta mer!

Följ mig gärna på Instagram

@emmaanderbergform