Här på A Daydreamers Club tar vi både stora och små drömmar på största allvar. Sätter ord på, skapar den visuella målbilden och identifierar steg som tar dig i rätt riktning! Vi ger plats för dagdrömmeri och fantasi för att förflytta gränser om vad som är möjligt härnäst. Jag hälsar alla som vill och längtar förändring välkomna in, för att kunna leva fullt ut! 

INDIVIDUELL COACHING

ATT TA HJÄLP AV EN COACH KAN GÖRA
STOR SKILLNAD PÅ KORT TID

Att längta förändring, men inte veta i vilken ände man ska börja. Eller när man inser att den där drömmen man gått och burit på allt för länge faktiskt måste få en ärlig chans. Då kan det vara både skönt och mer effektivt att inte vara helt ensam på den resan. Ibland är det bara en känsla av vilsenhet som får någon att ta beslutet att använda sig av en coach, ibland finns en väldigt tydlig målbild av en väldigt specifik prestation man vill uppnå. Kanske förmågor man vill slipa på för att nå sin fulla potential. Som coach kommer jag inte ge dig några färdiga svar, de har du redan själv inom dig. Men tillsammans kan vi hitta just dina nycklar för att öppna upp så svaren hittar fram och kan bli till konkreta handlingar och förändringar som tar dig framåt i den riktning du önskar. 

Jag är övertygad om att vi behöver mer av både stora drömmar och livlig fantasi för att hitta mer kreativitet och förändringskraft i både det stora livet och i den lilla vardagen. Coaching och mentalträning är inte bara för elitidrottare, eller personer på ledarpositioner. Att ta hand om och vårda sin mentala styrka och sitt självledareskap är det finaste du kan ge dig själv. Att aktivera det visuella tänkandet som verktyg kan vara både avkopplande och stärkande på samma gång. Tillsammans utforskar vi vilka verktyg du vill ha i din verktygslåda i ditt ständigt pågående utvecklingsprojekt som vi ibland också kallar livet. 

Emma var jätteduktig på att känna av mina behov och kunde med relavanta frågor leda arbetet ditåt. Det gjorde att jag fick reflektera över det som verkligen var viktigt för mig istället för det jag inledningsvis trodde vi skulle fokusera på!

“Emma gav mig verktygen för att skapa en tydligare målsättning vilket gjorde att jag lättare kunde se vad jag behövde göra för att ta mig framåt!”

“Att träffa Emma har gett mig så mycket på så kort tid. En resa som jag definitivt inte vill vara utan!”

BOKA TID?

Låter det här som något som du vill prova på? Låt oss ta ett kostnadsfritt 30 min introduktionsmöte till att börja med. Just nu sker all individuell coachning i min ateljé på Knutstorpsgatan 50 i Malmö eller digitalt för den som hellre vill det. För tidsbokning kontakta mig på emma@emmaanderberg.com

Fram till 30 AUGUSTI kör jag sommarpris för nya privatkunder.